Blozen.nl

Leer drie woorden af:
proberen, eigenlijk, moeilijk

Effectieve methode tegen blozen

Een werkzame methode tegen blozen waarover tal van media hebben geschreven is Mindtuning. Opvallend is het korte tijdsbestek waarin de bloosangst verdwijnt.

Tal van tv-programma’s, kranten en tijdschriften gaven aandacht aan Mindtuning, ontwikkeld door Pieter Frijters. Hij ontdekte dat bloosangst een programmafoutje in het brein is. Deze is in korte tijd ontstaan en kan in net zo’n korte tijd worden opgelost.

Bloosangstexpert

Duizenden mensen wisten inmiddels de weg te vinden naar de Nederlandse bloosangstexpert. Het is zijn missie om andere mensen van blozen af te helpen. Zelf ging hij 25 jaar gebukt onder bloosangst en ontwikkelde een snelle en effectieve methode om dit op te lossen. 

De Telegraaf schreef tien jaar geleden al: “Pieter Frijters opent ogen”.

De Belgische krant “De Standaard” schreef: “De energie, het charisma, de mensenkennis en zijn verregaande inlevingsvermogen zijn zonder meer uitzonderlijk”.

Medicatie bloosangst

Bij een medisch probleem wordt al snel een geneesmiddel voorgeschreven. Als jouw arts bloosangst als een medisch probleem ziet, is er een kans dat hij je een zogenaamde anti-bloospil voorschrijft. Gehoorzaam neem je de pillen dagelijks in, helaas zelden met het gewenste resultaat.

Blozen neemt toe

In een aantal gevallen nemen de klachten zelfs toe. Alle medicijnen hebben bijwerkingen, zo ook deze anti-bloospil. Weinig mensen lezen de uitgebreide bijsluiter bij medicijnen. Doe dat toch maar eens, je zult versteld staan. Eén van de bijwerkingen van de anti-bloospil is namelijk dat er roodheid kan optreden!

Blozen: de bloos-operatie

Gaat het blozen over dankzij een een bloosoperatie, dan loop je gevaar om een andere sociale angst te ontwikkelen, zoals trilangst of zweetangst. Bloosangst is namelijk een sociale angst die zich gemakkelijk uit in een andere vorm. Een sociale angst komt voort uit onzekerheid en gebrek aan assertiviteit. Met een bloosoperatie schiet je uiteindelijk dus niets op. Je bent niet alleen een illusie armer, maar ook een hoop geld kwijt.  

Bekijk hier onze trainingen en consulten om van bloosangst af te komen

Direct aan de slag met het oplossen van je probleem?

Meester over je gedachten

meester-over-je-gedachten-pieter-frijtersDe manier waarop jij denkt, bepaalt hoe je functioneert in je werk en privéleven. Soms slaat denken om in piekeren en wordt je blik op de wereld ernstig vertroebeld: depressieve gedachten kunnen leiden tot slapeloosheid, angst en zelfs burn-out.

Van fobie naar vrijheid

van-fobie-naar-vrijheid-pieter-frijters

Angst om met een auto de snelweg op te gaan, angst om te blozen, om naar een verjaardag te gaan. Dertien procent van de Nederlandse bevolking krijgt ooit te maken met een fobie.